ZAMERANIE

Pri vašom prvom stretnutí s nami väčšinou nie sme fyzicky prítomní. Sme mu veľmi radi. Skutočnosť, že čítate práve tieto slová znamená veľmi veľa. Patríte medzi tých, ktorí pracujú na svojom raste, na navyšovaní úrovne svojho vedomia. Hľadáte spôsoby ako zveľadiť svoj život, ako napredovať v hospodárení.

FOTOVOLTAIKA

Nie je len o efektívnejšom prístupe k nadobudnutým financiám. Je o vstupe medzi tých, ktorí sa priamo podieľajú na zlepšovaní nášho životného priestoru tu na planéte Midgard Zem, ako ju nazývali naši predkovia. O čistejšej vode, vzduchu. O našom lepšom zdraví a odovzdaní lepšieho životného prostredia našim potomkom.

Pri prezeraní webovej stránky nájdete všetky potrebné povolenia, certifikáty, osvedčenia oprávňujúce nás nielen prísť k vám na prvotné stretnutie a vykonanie obhliadky, ale aj na vyhodnotenie a pripravenie pre vás najvhodnejšieho riešenia, kompletnej projektovej dokumentácie, všetkých potrebných náležitostí pre eventuálne získanie dotácie, samotnú montáž. revízie, a aj poskytnutia servisných služieb.

info@woltik.sk